main logo
1950

Vasile Bolea, nemulțumit de modificările în Comisia juridică

În cadrul ședinței plenare de pe 1 februarie, deputații au aprobat schimbări în componența unor comisii parlamentare permanente. Veronica Roșca a fost desemnată președinte al Comisiei juridice, numiri și imunități, înlocuindu-o pe Olesea Stamate, care rămâne membru în comisie după demisie.

Vasile Bolea, nemulțumit de modificările în Comisia juridicăFoto: Știri.md

Comisia juridică, numiri și imunități include și vicepreședinții Radu Mudreac și Vasile Grădinaru, alături de membrii Chiriac Igor, Cătănoi Artemie, Popa Boris, Roșca Roman, Suhodolski Aleksandr și Denis Ulanov, transmite Știri.md, cu referire la tv8.md. 

Deputatul Vasile Bolea s-a declarat deranjat de schimbările nominale și a promis să nu permită ca această decizie ilegală să îi afecteze angajamentul față de servirea intereselor cetățenilor.

Știri.md amintește că deputata PAS Olesea Stamate spune că „a luat o pauză” de la activitatea de președintă a Comisiei juridice.

„Eu iau o pauză numai din funcția de președintă a Comisiei juridice, dar nu și în activitatea mea de deputată PAS”, a declarat parlamentara.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării